Zlatan Ibrahimovic er vendt tilbage til de italienske græsgange, men denne gang i en helt ny rolle. Den tidligere stjerneangriber er blevet en del af AC Milan, hvor han vil fungere som rådgiver for klubbens ejer, RedBird.

Den nye position markerer et spændende kapitel i Ibrahimovics karriere, hvor han vil bringe sin omfattende erfaring og unikke indsigt til bordet i en strategisk og rådgivende kapacitet.

Ibrahimovic er udnævnt som Operating Partner for RedBirds sports-, medie- og underholdningsafdeling. I denne rolle vil han også agere som seniorrådgiver for ejerskabet og ledelsen i AC Milan. Dette indebærer, at han vil være en slags højre hånd for RedBirds stifter, Gerry Cardinale, og derfor vil bidrage med sin viden og erfaring til klubbens fremtidige strategi og udvikling.

Ibrahimovic udtrykker stor glæde over sin nye rolle og understreger sin vedvarende kærlighed til AC Milan. “Det var en drøm at vende tilbage,” siger han. “Jeg kommer til at hjælpe AC Milan og RedBird på en række områder.” Hans engagement i klubben viser en dyb passion for spillet og en vilje til at bidrage ud over grønsværen.

Interessant nok havde Sveriges tidligere landstræner, Janne Andersson, tidligere anbefalet, at det svenske fodboldforbund skulle give Ibrahimovic en rolle på landsholdet. Men nu er det altså AC Milan, der får gavn af hans ekspertise og erfaring.