Det er de færreste, der ikke har opfanget, at Premier League-klubben Arsenal har et ønske om at skille sig af med Mesut Özil.

Den tyske offensivspiller har ikke haft spilletid for Arsensal siden juli måned, og cheftræner Mikel Arteta har desuden sagt, at det bliver svært for Özil at få spilletid i Arsenal.

Foruden en stor hyre på cirka tre millioner kroner i ugen, skulle han angiveligt også netop have modtaget en loyalitetsbonus på hele 8 mio. euro.

Dette er svarende til, at han har fået udbetalt en loyalitetsbonus på hele 60 millioner kroner. Udbetalingen af denne bonus skulle angiveligt have fundet sted i slutningen af september måned.

Dette skriver The Athletic, der mener, at den store loyalitetsbonus er endnu en grund til, at den engelske klub er meget desperat efter at slippe af med den tidligere Real Madrid-spiller.

I Arsenal havde man dog sandsynligvis gerne set, at man havde solgt Özil, før udbetalingen af denne bonus skulle være sket.

Som bekendt er det dog ikke noget, de har haft succes med, selvom der har været rygter om, at der er interesse fra Saudi Arabien, hvor transfervinduet fortsat er åbent.