Tyske Mesut Özil er frosset ude af truppen i Arsenal, hvilket han har været siden den 7. marts i år, hvor han spillede sin sidste tællende kamp. Siden da er det ikke blevet til ét eneste minuts spilletid for Premier League-klubben.

LÆS OGSÅ: Hulk har fået tilbud fra Premier League-klubber

Hans nuværende kontrakt med The Gunners løber frem til sommeren næste år, men et tidligere farvel kan potentielt ske. Efter sigende har Mesut Özil nemlig fået tilbud en kæmpe kontrakt, der må antages at have en værdi på et stort millionbeløb.

Det er det tyrkiske medie NTV Spor, der kan rapportere, at MLS-klubben DC United har tilbudt den tidligere verdensmester en kæmpe kontrakt. Spørgsmålet er dog, hvorvidt det er en kontrakt, der er stor nok til at lokke ham til det amerikanske.

Özil er i øjeblikket den bedst betalte Arsenal-spiller, da han tjener hele 2,8 millioner kroner i ugen. Derfor siger det næsten sig selv, at det skal være en klub med en velpolstret pengepung, der skal være det nye hjem for tyskeren.

Foruden at være rygtet til amerikanske DC United, erfarer det tyrkiske medie også, at den tyske playmaker har overvejet et skifte til henholdsvis Italien, Qatar og Saudi Arabien. Det vidner om, at han har fået tilbud fra flere forskellige klubber.

DC United har tidligere haft glæd af en Premier League-legende. De havde nemlig glæden af Wayne Rooney i to sæsoner, hvor han scorede 25 mål i 52 kampe. Desuden har klubben tidligere været rygtet interesseret i Özil, men denne gang er det måske mere aktuelt.

LÆS OGSÅ: Agent langer ud efter Carragher: Hvorfor bliver han betalt for at snakke lort?

Mesut Özil har spillet 254 kampe for Arsenal siden hans ankomst fra spanske Real Madrid tilbage i 2013.