Mesut Özils agent går nu hårdt til Arsenal, da han mener, at de har behandlet hans klient uretfærdigt.

Erkut Sogut ønsker derfor, at Arsenal kommer med en forklaring på, hvorfor The Gunners’ VM-vinder, er blevet sendt ud i kulden hos Mikel Arteta, som hverken bruger Özil i Premier League eller Europa League.

Özil har kontrakt til og med sommeren 2021, men man regner dog med, at han ikke kommer i spil, inden hans kontrakt udløber.

Uretfærdigt behandlet

Sogut erkender, at det hele kan nå at ændre sig på et tidspunkt, men han indrømmer også, at alt tyder på, at Özil er frosset ude.

Han forstår ikke hvorfor, at dette er tilfældet, da Özil altid har givet alt for klubben. Han føler, at Arsenals fans fortjener et svar fra klubbens overhoveder.

“Arsenals fans fortjener et ærlig forklaring inden længe. Ikke blot Arteta, der siger, at han har fejlet Özil. Han har fejlet at være ærlig og transparent samt behandle ham med respekt. De ved alle, at han ikke har behandlet ham godt. Han har aldrig fået en chance for at bevise sit værd,” siger Sogut til ESPN.

Han burde få chancen

Han siger yderligere, at Özil fortsat er på kontrakt, hvorfor han burde få chancen for at bevise sit værd.

“De siger, han træner godt. Per Mertesacker har sagt netop dette offentligt. Jeg har snakket med mindst fem holdkammerater, der siger det samme. De siger sågar, at Mesut er blandt de bedste spillere, og de kan slet ikke forstå, han ikke spiller.”

Sogut mener derfor, at Arsenal bevidst har forsøgt at tvinge Özil op i et hjørne, hvorfra han skal træffe en beslutning om sin fremtid.