Rasmus Højlund har virkelig fundet formen i Manchester United, efter en indledende periode hvor målene lod vente på sig. Nu har den unge dansker netop scoret i sine seneste fem kampe for “De Røde Djævle”, og han er på vej til at skrive sig ind i historiebøgerne med sine præstationer.

Det er sjældent, at spillere i så ung en alder viser sådan en målfarlighed.

Kun Nicolas Anelka, med fortid i Arsenal, Chelsea, og Liverpool, har præsteret at score i fem på hinanden følgende kampe i en yngre alder end Højlund. Anelka var 19 år og 239 dage gammel, da han opnåede denne bedrift for Arsenal tilbage i 1998, mens Højlund nu er 21 år.

Du kan se hans seneste mål her.

På søndag har Højlund mulighed for at blive historisk, hvis han formår at score mod Luton. Skulle det lykkes, bliver han den yngste spiller i Premier League-historien til at score i seks kampe i træk i en alder af 21 år og 14 dage.

Den nuværende rekordholder er Joe Willock, som scorede i seks kampe i træk i en alder af 21 år og 272 dage.

Listen over de yngste spillere til at score i seks på hinanden følgende kampe tæller kun prominente navne, og Højlunds præstationer har også imponeret Manchester United-legende Roy Keane. “Han er flyvende. Det tog ham et par måneder at komme op i omdrejninger, men han ser meget bedre ud nu,” udtaler Keane til Sky Sports.

Siden Boxing Day den 26. december har Højlund været Premier Leagues mest målfarlige angriber med fem mål, en bedrift han deler med Richarlison, Bukayo Saka, og Elijah Adebayo. Ingen af dem har dog været involveret i flere mål end danskeren siden den dato.

Manchester Uniteds næste kamp er mod Luton på søndag klokken 17:30, hvor alle øjne vil være rettet mod Højlund, og om han kan fortsætte sin imponerende målstime og sætte sit navn i rekordbøgerne.