Thomas Tuchel siger, at superstjernen når at blive klar til kampen mod De Røde Djævle.

Neymar var ikke med, da PSG spillede en 4-0 sejr hjem mod Nimes. Kampen blev spillet blot tre dage efter, at Neymar scorede hat-trick for Brasilien mod Peru, der så ham overtage andenpladsen for flest scorede mål for Brasilien.

Han valgte at lade Neymar oversidde, men han forventer, at han er fit for fight, når Paris-Saint Germain tager mod Manchester United i Champions League.

“Neymar har ingen problemer. Vi tog en snak, og jeg valgte at lade ham sidde over. Han er med os i morgen, hvor vi skal træne og gøre os klar til Manchester United. Han kommer helt sikkert på banen.”

Neymar-statistikker

Paris-Saint Germain har måtte undvære Neymar i fire ud af syv kampe i denne sæson. De scorer i gennemsnit to mål uden ham.

Han er dog en vigtig spiller for Paris-klubben, hvilket også kan ses i deres statistikker. I sidste sæson vinder de 75% af 12 kampe i Ligue 1 uden Neymar, mens de vinder 86.7% af kampene, hvor han er med.

Kylian Mbappé havde dog intet problem med at overtage Neymar rolle, og han scorede to gange.

Thomas Tuchel er da også glad for hans guldfugl, som nu står noteret for fire mål og tre assists i fire Ligue 1-kampe.

“Han siger, han har det fint og ønsker at spille. Han er en spiller, der kan gøre en forskel, og det gjorde han i dag. Det var fedt at se.”