Efter næsten tre årtier uden pokalsucces, er AGFs anfører, Patrick Mortensen, fast besluttet på at bringe glæde tilbage til de østjyske fodboldfans.

Siden triumfen i Pokalturneringen i 1996, hvor AGF besejrede Brøndby IF med 2-0, har klubben oplevet en lang periode uden pokaltitler.

Med Mortensen i spidsen, har Østjyderne nu en chance for at afslutte tørken.

AGF har allerede sikret sig en plads i semifinalerne i Oddset Pokalen efter en samlet sejr på 3-2 over Brøndby IF.

Nu venter FC Nordsjælland, og hvis de overvindes, står enten FC Fredericia eller Silkeborg IF klar i finalen. Mortensen er mere end klar til at tage kampen op. Med 174 kampe, 77 mål og 12 assists under bæltet for AGF, er den 34-årige angriber fast besluttet på at føje en pokaltitel til sin allerede imponerende karriere.

Mortensen har tidligere vundet to bronzemedaljer i Superligaen med AGF, men en pokaltitel har indtil videre ikke været en del af hans Pokalskab. “Jeg vil gerne være en del af AGFs historie, så nu skal vi vinde den pokalfinale for første gang siden 1996,” udtaler han til Ekstra Bladet. “Jeg har haft en lang og fin karriere, men har aldrig vundet noget stort som spiller. Der er ikke noget i verden, jeg heller vil end tage til Parken og løfte et trofæ. Det skal vi gå efter nu.”

AGFs sportschef har også bekræftet, at klubben vil være aktive på transfermarkedet i januar, hvilket kan tyde på, at de er fast besluttede på at styrke holdet yderligere i jagten på pokaltitlen.

Med en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025, ser Mortensen ud til at være en central figur i AGFs fremtidsplaner.