Den tidligere Liverpoolspiller Patrik Berger, mener at holdet fra Merseyside er stærkt nok til at gå hele vejen og vinde både Premier League og Champions League i år. 

Liverpool er i kvartfinalen i Champions League, hvor de skal møde Porto, mens klubben ligger på en aktuel førsteplads i Premier League – to point foran Manchester City, der dog har spillet en kamp færre. Og Jürgen Klopps mandskab ser så stærke ud, at de kan vinde begge turneringer. Det mener i hvert fald Liverpools tidligere midtbanespiller, Patrik Berger. 

”De kan nemt vinde både CL og PL. De ligger i en god position i begge turneringer. Porto er en rigtig god lodtrækning for Liverpool. Det bliver svært, men jeg tror, at drengene kan gøre det. De går videre til semifinalen, tror jeg,” siger den 45-årige tjekke til SkySports. 

”I ligaen er de nødt til at spille alle kampe, som var det finaler, hvis de vil være mestre. Jeg tror, de er nødt til at vinde alle de resterende kampe. Men jeg kan ikke se, hvorfor de ikke skulle kunne tage den ’double’ i år,” pointerer han over for det engelske medie og fortæller, at han er meget imponeret over truppens spillere. 

”Vi (Liverpool) har en virkelig god målmand, og forsvaret lukker ikke mange mål ind. Fremad banen er der Salah og Firmino, som virkelig er solide. Balancen er rigtig god, men det hele handler om at score mål, og Mané har været helt vild i de seneste kampe. Det er vigtigt, at andre spillere tager over og scorer mål, når Salah ikke så scorende som i sidste sæson. Og det er præcist, hvad vi ser,” siger Berger til SkySports. 

Liverpool møder Tottenham Hotspurs hjemme i næste runde af Premier League, mens Manchester City spiller på udebane mod Fulham.