I fodboldens verden er det ikke ualmindeligt, at store navne roser hinanden, og når det sker, vender alle ører sig mod kilden.

Denne gang er det Wayne Rooney, der offentligt har udtrykt et ønske om at arbejde under Pep Guardiola, som han betegner som verdens bedste manager. Dette ønske kom til offentlighedens kendskab tidligere på ugen.

Pep Guardiola har reageret på Rooneys komplimenter med åbne arme. På en pressekonference lørdag udtalte Guardiola, at Rooney altid er mere end velkommen til at besøge klubbens træningsanlæg. “Wayne Rooney er en af de bedste engelske spillere nogensinde, så det er dejligt, når man får komplimenter fra ham,” sagde Guardiola.

Rooney, der har haft en glorværdig karriere som spiller hos Manchester United og senere en mindre succesfuld karriere som manager for både D.C. United og Derby, har for nylig luftet tanken om at skifte karrierevej og blive advokat.

Det er dog ikke sikkert, at det er den vej, pilen peger, hvis han pludselig tropper op hos Guardiola og Manchester City.

Sandsynligheden for, at det offentlige frieri ender i et decideret samarbejde er dog ekstremt usandsynligt.