I en hæsblæsende Premier League-kamp på Etihad Stadium søndag, endte Tottenham Hotspur og Manchester City med en 3-3 kamp.

Det skete takket være Dejan Kulusevskis scoring i det 90. minut.

Kampen begyndte perfekt for Spurs, da Son Heung-min fuldendte et kontraangreb med sin niende ligascoring i sæsonen. Efterfølgende scorede Spurs’ anfører et selvmål, hvorefter Phil Foden bragte værterne foran.

Giovani Lo Celso udlignede i det 69. minut med et flot mål, efter City havde startet anden halvleg sløvt. Indskiftede Jack Grealish så ud til at have sikret mestrene alle tre point, da han scorede tæt på mål, men Kulusevskis hovedstød ved bageste stolpe afbrød Tottenhams serie af tabte kampe.

Men kampens udfald kunne have været anderledes.

I overtiden, da City jagtede sejren, blev Grealish nægtet muligheden for at fordoble sin scoring af dommer Simon Hooper. Der blev begået frispark på Erling Haaland af Emerson Royal på midtbanen, mens han forsøgte at stoppe Citys kontra. Haaland spillede videre med uret løbende på de sidste sekunder og han sendte en bold over Tottenhams forsvar, hvilket spillede Grealish helt fri.

Hooper, som oprindeligt havde ladet spillet fortsætte, trak spillet tilbage for at tildele et frispark, hvilket frustrerede City-spillerne og i særdeleshed Erling Haaland. Angriberen fik et rødt kort og syntes at råbe “F* off! F* off!”

Det er uklart, hvorfor Hooper besluttede at trække spillet tilbage, da Grealish var fri på mål. Ifølge FAs regelsæt gjorde Hooper intet forkert.

Efter denne dommerfejl nægtede Guardiola at kritisere dommeren i sin pressekonference efter kampen. “Jeg vil ikke komme med en Mikel Arteta-kommentar,” sagde han. “Det er svært (at forklare) når du gennemgår kampbilledet. Dommeren beslutter at fløjte efter, han allerede har sagt spil videre.”

Guardiola tilføjede: “Erlings reaktion var den samme som de andre ti spillere. Reglerne siger, du ikke må tale med dommerne eller officials, så vi skulle have haft ti spillere smidt ud.”