Det er ikke altid kun, hvad der foregår på grønsværen, der tiltrækker opmærksomhed.

Det blev tydeligt, da Manchester Citys manager, Pep Guardiola, forsøgte sig med at udtale Liverpool-spilleren Dominik Szoboszlais navn.

Det endte med at efterlade Liverpool-fans både forbløffede og underholdte.

Szoboszlai skiftede til Liverpool fra RB Leipzig i sommerens transferperiode, og han har hurtigt vist sit værd på midtbanen. Med to mål og to assists i 17 optrædener i sæsonen 23/24, har han allerede markeret sig som en vigtig spiller for klubben.

Guardiolas forsøg på at udtale Szoboszlais navn, samt navnet på en anden spiller, Ryan Gravenberch, blev mødt med blandede reaktioner fra Liverpool-tilhængere på sociale medier.

En fan kommenterede humoristisk: “Pep Guardiolas udtale af ‘Szoboszlai’ er helt vanvittig.” En anden tilføjede: “Salazi og Gravener masterclass på vej.” Mens en tredje simpelthen konstaterede: “Han gik bare efter det og håbede på det bedste.”

Guardiola anerkendte Liverpool som en formidabel modstander, og nævnte også, hvordan Jürgen Klopps ledelse af Liverpool har haft indflydelse på hans egen karriere som manager.

Han roste Klopps evne til at reflektere over forskellige aspekter af spillet og betragtede deres rivalisering som en kilde til gode og attraktive kampe.

Hvis Liverpool kan vinde over Peps tropper, vil det være deres første ligasejr over City på Etihad Stadium siden 2015. Det vil samtidig sende dem til toppen af Premier League.