Der er ikke tid til at fejre sejre i øjeblikket, siger Pep Guardiola. Manchester Citys kampprogram er intenst, da klubben er med, hvor det er sjovt i tre turneringer. 

Med lørdagens 1-0-sejr over Brighton spillede Manchester City sig i finalen i FA Cup. Men som manager Pep Guardiola sagde efter kampen ifølge Mirror, var der ingen fejring blandt City-spillerne. For allerede tirsdag spiller klubben kvartfinale i Champions League mod Tottenham.

”Det var et godt resultat, men vi har ikke tid til at fortælle os selv, hvor godt det går. Hvor flot alting ser ud,” pointerede spanieren. 

Udover engagementet i den engelske pokalturnering og Champions League, kæmper City en indædt kamp med Liverpool om det engelske mesterskab. Så nu gælder det om at holde sig på måtten og være frisk. 

”Vores eneste fokus lige nu er: Drik ikke en dråbe øl og alkohol, hvil, spis godt og lad op til i tirsdag, hvor vi skal være forberedte på at møde et af Premier Leagues bedste hold i Europa, som har haft seks dages hvile, mens vi kun har haft to en halv.”

Men Guardiola vil dog ikke benægte, at klubben har tur i den for tiden. 

”Vi har vundet 22 ud af de seneste 23 kampe, det er ikke dårligt. Når man vil være med helt fremme i alle turneringer, er man nødt til at have sådan en statistik. Det gælder også for Liverpool i Premier League.”

Det tætte kampprogram er en realitet af de mange sejre, og selvom City måtte slide til sejren over Brighton i semifinalen i FA Cuppen, vil manageren ikke bruge træthed som en undskyldning – heller ikke hvis klubben taber de næste kampe. 

”De store klubber går ikke ud og siger, at de tabte en kamp af den årsag. Vi kender årsagen til, at vi ikke spillede fantastisk, men vi er i en hård situation. Vi mister spillere hver dag. Nu ved jeg ikke, om Kyle Walker bliver klar (til i morgen). Men sådan er det. Når man har sådan et forløb af sejre, må man håndtere den slags, og det vil vi forsøge igen på tirsdag.”