Jesse Lingard har i denne sæson leveret tre mål i fire optrædener for West Ham, siden han skiftede Old Trafford ud med London-klubben i januar.

LÆS OGSÅ: Medie: FC Barcelona har taget kontakt til Manchester City-stjerne

Den tidligere Liverpool- og Tottenham-angriber Peter Crouch mener, at det vil være ‘fornuftigt’ for Manchester United at bruge netop Jesse Lingard som en del af en byttehandel, for at sikre sig West Ham-stjernen Declan Rice til sommer.

Efter sigende ønsker West Ham at gøre hans skifte til klubben permanent, da han har vist en imponerende form under David Moyes. Det er dog endnu uklart, hvad United ønsker at gøre med Lingard i sommerens transfervindue, men som følge af den økonomiske situation i fodboldverdenen, er byttehandler blevet mere tiltalende.

Ole Gunnar Solskjær er ivrig efter at sikre sig en ny defensiv midtbanespiller, og det kom Peter Crouch nærmere ind på i sin klumme i Daily Mail. Han mener nemlig, at United bør bruge West Hams interesse i Jesse Lingard til at sikre sig Declan Rices underskrift, hvilket han mener vil være et klogt træk.

“Jeg elsker Declan Rice,” lød det fra Crouch i Daily Mail.

“Jeg har et par venner, der er West Ham-fans, og de vil have klubben til at smadre sparegrisen, gøre ham til klubkaptajn og gøre alt, hvad der kræves for at holde ham der i de næste 15 år. Han er en strålende spiller og kunne spille for ethvert af topholdene.”

LÆS OGSÅ: Solskjær insisterer: “Jeg vil aldrig sige, at det er afgjort, før det er afgjort”

“Dit forslag giver mening for United. Lingard er nødt til at komme væk, da hans tid på Old Trafford er ovre, mens Rice er den slags spiller, som United har brug for at tilføje. Om West Ham vil være med til denne aftale? Jeg er ikke sikkert. Vi får at se, hvad der sker.”