Manchester Uniteds legendariske tidligere målmand, Peter Schmeichel, har rettet skarp kritik mod Aaron Wan-Bissaka for hans indsats i forbindelse med Brentfords udligningsmål, da Manchester United spillede 1-1 mod Brentford lørdag.

Schmeichel påpegede, at Brentford løb fem kilometer mere end Manchester United, hvilket han mener fortæller meget om kampens karakter.

Han understregede, at Brentfords spillere virkede mere opsatte på at jagte hver en bold. Især Ivan Toney dominerede, ifølge Schmeichel, Manchester Uniteds forsvar, som måtte udskifte begge centrale forsvarsspillere på grund af skader. Den tidligere målmand kritiserede også holdets generelle præstation og mangel på stolthed.

Det skriver Football365.

Schmeichel var særligt kritisk over for Wan-Bissaka, som han beskyldte for at “jogge” i opbygningen til Brentfords udligningsmål.

Manchester United-legenden påpegede, at Wan-Bissaka ikke fulgte med i holdets forsvarslinje, hvilket bidrog til, at målet kunne lade sig gøre. “Det er ikke Manchester United, det er ikke stolthed, det er ikke høje standarder. Det handler ikke om at fokusere på sit job,” sagde Schmeichel.