Manchester Uniteds nederlag på hjemmebane til PSG, viste ifølge den danske målmandslegende, at Mourinho havde ret. 

De Røde Djævle var ikke overbevisende, da klubben tabte 2-0 til PSG i den første ottendedels finale i Champions League på Old Trafford.

Særligt defensiven så sårbar ud. Klubbens tidligere målmand, Peter Schmeichel, mener, at det er et tegn på, at José Mourinho så rigtigt, da han ville have forstærkninger til defensiven i sommer. Men han fik ikke sine ønsker opfyldt. Og i dag er portugiseren som bekendt fortid i klubben. 

”Man kan blive grebet af stemningen som fan. Og det er også okay, når klubben har sejret i 10 ud af de seneste 11 kampe, men set i et bredere perspektiv, så kæmpede Mourinho for at styrke defensiven, fordi der var et problem i den ende af banen.

Der findes spillere, der kan klare jobbet, men problemet blev udstillet i kampen mod PSG,” som danskeren sagde til IN SPORTS ifølge Mirror. 

José Mourinho fik kritik for sin defensive tilgang til spillet, da han var træner i Manchester United, og da resultaterne endte med at udeblive, blev han fyret.

Norske Ole Gunnar Solskjær har ellers fået vendt skuden for klubben, men PSG viste sig at være for stor en mundfuld.

Der var chancer i begge ender i kampen, men da først Presnel Kimpembe bragte den franske topklub i front, og siden Kylian Mbappe gjorde det til 2-0, var det tydeligt, at Manchester United endnu ikke har overbevist fodboldverdenen om, at klubben er tilbage i den absolutte top i Europa.

I Premier League ligger klubben i øjeblikket nummer fire og er blandt de mest formstærke hold i ligaen. Den 6 marts er der returopgør med PSG i Champions League, og der skal formentlig andre boller på suppen i defensiven, hvis United skal gøre sig forhåbninger om at gå videre til kvartfinalen.