Den danske landsholdsspiller og Tottenham-midtbanemand, Pierre-Emile Højbjerg, har for nylig investeret i ejendomsmarkedet.

Sammen med sin hustru, Josephine Siw Højbjerg, har han erhvervet sig en luksuriøs patriciervilla i det attraktive område ved Rungsted Kyst i Hørsholm Kommune, Nordsjælland.

Villaen, som Højbjerg har købt for 18,9 millioner kroner, er en imponerende ejendom på 250 kvadratmeter fordelt over to etager.

Med otte værelser og tre toiletter tilbyder den masser af plads og komfort.

Ejendommen er beliggende på en af områdets største grunde og tilbyder en storslået udsigt over Øresund og Hven, selvom den ligger et stykke fra kysten.

Til villaen hører en stor brostensbelagt indkørsel med plads til flere biler og en frodig have, der giver mulighed for både sol og skygge på varme sommerdage.

Selvom han i øjeblikket spiller for Tottenham i England, kan denne bolig blive et tilflugtssted, når han og hans familie besøger Danmark. Det er også muligt, at villaen vil blive brugt mere fast, hvis Højbjerg og hans familie beslutter at flytte tilbage til Danmark senere i hans karriere.