Det skulle have været en aften, hvor FCK skulle have vasket de sidste ugers blamager af sig.

På trods af Champions League-succes har FCK haft svingende resultater de sidste uger i den hjemlige liga. Med nederlag til Viborg og AGF, havde københavnerne brug for at vise, at de uden problemer kunne binde en pokal-kamp, som pludselig havde en betydning for, hvorledes efteråret skulle vurderes.

Men FC København måtte i stedet tage til takke med en markant nedtur i Parken.

De stod over for Silkeborg IF i en kamp, der endte med et på mange måder ekstremt skuffende 0-2 nederlag

Kampen startede med Silkeborg IF, der viste overlegenhed. Callum McCowatt bragte gæsterne foran med 1-0 kort før pausen, og i anden halvleg cementerede Anders Klynge sejren med en scoring til 2-0. FCK manglede evner til at svare igen på et velspillende og godt sammensat Silkeborg-hold.

Kampen efterlader mange spørgsmål for FCK.

Hvordan vil de genopbygge deres selvtillid og form forud for en vigtig kamp mod Galatasaray? En kamp der i vid udstrækning kommer til at definere, hvorvidt efteråret har været en succes eller ej.

Fakta er, at de sidste tre kampe i Danmark kun kan betegnes som pinligt ringe for københavnerne.