Paul Pogba har kontraktudløb til sommer, men det betyder ikke nødvendigvis, at han vinker farvel til Premier League.

Paul Pogba forventes ikke at forlænge sit ophold i Manchester United. Derfor skal han finde sig en ny klub, når denne sæson er overstået.

Dette har medført, at han er blevet kædet sammen med en lang række klubber. Der er dog endnu intet officielt meldt ud omkring hans fremtid.

Et skifte til franske PSG har hele tiden virket som det mest sandsynlige for Pogba. De kan ikke blot tilbyde ham en stjernespækket trup, men også en høj løn.

Såfremt Paul Pogba beslutter sig for, at han gerne vil blive i Premier League, har han nu fået muligheden for dette. Newcastle er nemlig villige til at give ham en kontrakt denne sommer.

Og det er ikke en hvilken som helst kontrakt, der er tale om. Derimod tilbyder de ham en ugeløn på 300.000 pund, hvilket er svarende til hele 2,6 millioner kroner om ugen. Det skriver 90min.

Det store spørgsmål er dog, om Paul Pogba har planer om at søge i retning af et mere konkurrencedygtig hold, eller om den høje ugeløn er nok til at lokke ham til Newcastle til sommer.

Pogba er for tiden ude med en skade, og forventes først at være klar i slutningen af maj, når derfor ikke at spille mange kampe for Manchester United, inden hans kontrakt udløber.