Premier League-stjernen lægger ikke skjul på, at han gerne vil retur til den catalonske storklub.

Rygterne om Thiagos fremtid tager en overraskende drejning, da det nu rapporteres, at den erfarne midtbanespiller ønsker at vende tilbage til sin barndomsklub, Barcelona.

Efter at have forladt Barcelona tilbage i 2013 og tilbragt tid hos både Bayern München og Liverpool, ser det ud til, at Thiago er klar til at vende tilbage til Spanien.

Det løfter transferjournalisten Sacha Tavolieri sløret for i et opslag på det populære sociale medie Twitter.

Og selvom der i skrivende stund endnu ikke er sket fremskridt med hensyn til en potentiel handel, er det angiveligt en reel mulighed, og Thiago er rapporteret at være “mere end tilfreds” med tanken om at vende tilbage til den catalonske storklub.

Den spanske midtbanespiller vil blive betragtet som en erstatning for den aldrende Sergio Busquets, samtidig med at han får muligheden for at genforenes med sin tidligere midtbanekammerat, den legendariske Xavi.

Thiago, der nu er 32 år gammel, spillede 28 kampe for Liverpool i sidste sæson. Desværre blev hans sæson præget af skader, der førte til en operation på hoften.

Det er nu et årti siden, at Thiago udfoldede sit talent i Barcelona, hvor han spillede nøjagtigt 100 kampe for klubben.

Nu rejser spørgsmålet: Vil han vende tilbage til Camp Nou og skabe endnu et kapitel i sin imponerende karriere? Tiden vil vise, om Thiagos ønske om at vende hjem til sin barndomsklub går i opfyldelse.