Tottenhams argentinske manager Mauricio Pochettino rygtes jævnligt til andre klubber. Og han vil hellere ikke udelukke et skifte.

Mauricio Pochettino har været sat i forbindelse med Real Madrid og Manchester United, men selvom trænersituationen i begge klubber med Solskjærs forlængelse og Zidanes tilbagekomst nu ikke længere er et spørgsmål, vil argentineren ikke udelukke, at hans tid som Spurs-manager kan være forbi snart.

Londonklubben har netop indviet sit nye stadion og med udsigt til Champions League-bold i næste sæson er Pochettino da også topmotiveret, understreger han ifølge Goal. Men hans fremtid i klubben afhænger af mange faktorer. 

”Det handler ikke kun om mig, det handler også om Daniel Levy (Klubbens formand). Men jeg ved, at han er glad for mig, og det er, hvad han fortæller mig. Men Tottenham er større end én person. Tottenham er større end én spiller. Jeg skal kæmpe for at bevare min position hver dag, men det betyder ikke, at jeg er utryg,” siger den 47-årige manager. 

Det er svært for ham at sige, at fordi han er glad, er det også en garanti for, at han er i klubben næste sæson, pointerer han. Tingene kan hurtigt forandre sig. 

”Hvis jeg sagde den slags og det skete noget dårligt, så jeg pludselig ikke er her længere, vil folk sige, at Pochettino sagde, at han ville blive, og nu er han væk. En dag kan Daniel sige, at han vil have en ny manager. Jeg lever hver dag, som var det den sidste i den situation, jeg er i, for i morgen kan det være slut. Det er min filosofi,” fortæller Spurs-manageren. 

Mauricio Pochettino har været manager i Tottenham siden 2014, hvor han kom til klubben efter en sæson med Southampton. Inden da var han blandt andet træner i spanske Espanyol.