Paul Pogba har som bekendt kun et år tilbage af sin nuværende kontrakt med Manchester United, hvorfor man hurtigst muligt skal have fundet ud af, hvad der skal ske, hvilket ikke er lykkedes endnu, hvorfor Paul Pogbas fremtid altså stadig er uvis.

LÆS OGSÅ: Officielt: Aston Villa henter Buendia

Det bliver ikke bedre af, at han nu afviser at have haft nogen samtaler med Manchester United om en mulig forlængelse af sin kontrakt, da klubben endnu ikke har smidt et bud på bordet endnu, men det er såmænd ikke noget, han har tænkt sig at skænke en tanke nu.

Han vil nemlig have fuld fokus på EM-slutrunden, hvorfor han overlader det hele til sin agent.

Det fortæller Pogba til RMC Sport.

“Jeg har et år tilbage af min kontrakt, det ved alle. Der har ikke været nogen konkrete tilbud endnu. Vi sluttede sæsonens af, som jeg sagde, var der en Europa League-finale, og efterfølgende skulle vi afslutte vores ferie.”

“Vi har ikke talt. Jeg er stadig i Manchester United. Det eneste, som jeg tænker på nu, er EM. Jeg har lidt mere erfaring nu end tidligere. Jeg vil virkelig bare fokusere på nutiden, og nutiden er EM-slutrunden.”

“Alle forskellige ting om klubben, når der er turneringer som denne, forsøger jeg at undgå. Det er derfor, at jeg har en agent, og han tager sig af alt,” udtaler Paul Pogba.

LÆS OGSÅ: Medie: Dortmund har afvist Uniteds bud på Sancho

Paul Pogba står noteret for at have spillet 26 kampe i Premier League for Manchester United i denne sæson, hvortil han står noteret for at have bidraget med tre mål og fem assists.