27-årige Paul Pogba har mindre end et år tilbage af sin kontrakt i Manchester United. Kontrakten har dog en option om at forlænge den med yderligere en sæson.

Franskmanden fortæller dog, at der endnu ikke har været snak om forlængelse. I samme ombæring åbner han op omkring hans drøm om én dag at spille i Real Madrid.

“Enhver fodboldspiller ville elske at spille i Real Madrid. Det er en drøm for mig, så hvorfor ikke en dag,” siger han til Sky Sports.

Holder fokus på United

Han fortæller dog også til Sky Sports, at han er i Manchester, og at han elsker hans klub. Dertil understreger han, at han vil gøre alt for at få klubben tilbage, hvor den fortjener at være.

Han elsker Manchester United, hvor han har det sjovt, og hvor han vil yde sit maksimale. Han er dog tydeligvis ikke helt sikker på at blive tilbudt en kontraktforlængelse.

Efter at have snakket om, at han lige nu er i Manchester, og hans fokus er at komme tilbage i sin bedste form, kommenterer han nemlig på, hvorvidt han forventer en kontraktforlængelse.

“Jeg tror, det kommer et tidspunkt, hvor klubben vil komme og snakke med mig og måske tilbyde noget, eller måske sker det ikke,” siger han til Sky Sports.

“Indtil videre er der ikke sket noget. Jeg kan ikke fortælle noget, jeg ikke ved.”