Det er blevet rapporteret af The Sun, at Paul Pogba ville stoppe på Frankrigs landshold. Hovedpersonen har dog nu fortalt, at det er det pureste opspind.

Frankrig har været oplevet flere terrorangreb, og præsident Emmanuel Macron har talt offentligt om islamisk seperatisme, hvor han er blevet kritiseret for at tale grimt om Islam.

Det fik The Sun til at bringe en artikel om Manchester United-midten, Paul Pogba. De skrev, at han ville droppe Frankrigs landshold.

Det er dog ikke sandt, skriver hovedpersonen selv. Det har han nemlig bekræftet på sin Instagram-profil, hvor han samtidig langer ud efter The Sun på Twitter.

“The Sun har gjort det igen. Ubegrundede nyheder om mig florerer nu, og de skriver noget, som jeg aldrig har sagt eller tænkt. Jeg er forfærdet, vred, chokeret og frustreret over, at nogle ‘medier’ bruger mig til at lave total flaske overskrifter på baggrund af de seneste ømtålelige begivenheder i Frankrig og desuden smider det franske landshold med i historien.”

Paul Pogba var også med det franske landshold i den seneste pause, og nu lyder det altså, at han fortsat vil være det, såfremt han bliver udtaget.