Pogba: Spillerne havde ikke indflydelse på Mourinhos fyring

Redaktionen — 21. mar 2019 12:19
BURNLEY, ENGLAND - SEPTEMBER 02: Jose Mourinho, Manager of Manchester United in discussion with Eric Bailly of Manchester United as he replaces Paul Pogba of Manchester United during the Premier League match between Burnley FC and Manchester United at Turf Moor on September 2, 2018 in Burnley, United Kingdom. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Paul Pogba er afvisende over for rygter om, at han selv eller andre spillere i Manchester United fik klubben til at fyre José Mourinho.

Det er cirka tre måneder siden, at José Mourinho blev fyret som manager i Manchester United. Og lige siden har der været rygter om, at portugiseren skulle have været i konflikt med flere af holdets stjernespillere som blandt årsagerne til hans exit.

Særligt Paul Pogba har været genstand for den type spekulation, da ham og Mourinho angiveligt ikke havde det bedste forhold. Men den franske midtbanespiller afviser, at han har skulle have haft en finger med i spillet.

”Hvad var problemet? Vi vandt ikke nok kampe,” fortæller han på en pressekonference i forbindelse med Frankrigs optakt til kvalifikationskampen til EM mod Moldova på fredag. 

”Det var derfor, klubben besluttede sig for at skifte træner. Resultater er det, der betyder mest. Hvis vi havde vundet og fået gode resultater, så var træneren også blevet i sin position. Sådan er det,” understregede han. Paul Pogba har været i anderledes spilhumør under Uniteds nye træner, Ole Gunnar Solskjær, hvor han foreløbig har scoret otte mål. 

Under pressekonferencen forholdt Paul Pogba sig også til situationen på det franske landshold, hvor han mener, at det har været svært for Didier Deschamps tropper at bevare motivationen efter VM-succesen i Rusland. Men nu når kvalifikationskampene bliver skudt i gang, skal holdet nok være klar. 

”Efter VM klarede vi os ikke godt til Nation League Cup ...Det er det, det hedder, ikke?,” spørger han med hentydning til UEFAs nye landsholdsturnering. 

”Der er mange årsager, herunder træthed og mental træthed. Det er stressende, og vi havde lige færdiggjort en stor turnering. Spillerne var trætte efter en lang sæson, men det vil ikke forhindre os i at levere i kvalifikationskampene og gå videre til EM.”

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere