Paul Pogba er afvisende over for rygter om, at han selv eller andre spillere i Manchester United fik klubben til at fyre José Mourinho.

Det er cirka tre måneder siden, at José Mourinho blev fyret som manager i Manchester United. Og lige siden har der været rygter om, at portugiseren skulle have været i konflikt med flere af holdets stjernespillere som blandt årsagerne til hans exit.

Særligt Paul Pogba har været genstand for den type spekulation, da ham og Mourinho angiveligt ikke havde det bedste forhold. Men den franske midtbanespiller afviser, at han har skulle have haft en finger med i spillet.

”Hvad var problemet? Vi vandt ikke nok kampe,” fortæller han på en pressekonference i forbindelse med Frankrigs optakt til kvalifikationskampen til EM mod Moldova på fredag. 

”Det var derfor, klubben besluttede sig for at skifte træner. Resultater er det, der betyder mest. Hvis vi havde vundet og fået gode resultater, så var træneren også blevet i sin position. Sådan er det,” understregede han. Paul Pogba har været i anderledes spilhumør under Uniteds nye træner, Ole Gunnar Solskjær, hvor han foreløbig har scoret otte mål. 

Under pressekonferencen forholdt Paul Pogba sig også til situationen på det franske landshold, hvor han mener, at det har været svært for Didier Deschamps tropper at bevare motivationen efter VM-succesen i Rusland. Men nu når kvalifikationskampene bliver skudt i gang, skal holdet nok være klar. 

”Efter VM klarede vi os ikke godt til Nation League Cup …Det er det, det hedder, ikke?,” spørger han med hentydning til UEFAs nye landsholdsturnering. 

”Der er mange årsager, herunder træthed og mental træthed. Det er stressende, og vi havde lige færdiggjort en stor turnering. Spillerne var trætte efter en lang sæson, men det vil ikke forhindre os i at levere i kvalifikationskampene og gå videre til EM.”