Den evigt populære træner deler nu ærlige ord i kølvandet på overfaldet.

Newcastle har gennem hele sæsonen gjort god figur, og det engelske hold har da også på det seneste løbet med alle overskrifterne.

Men selvom det gennem hele indeværende sæson udelukkende har været positive tendenser for Eddie Howe, så var der ikke meget at skrive hjem om, da Newcastle lagde vejen forbi Leeds.

For selvom de måtte nøjes med 2-2, så var det noget helt andet som stjal overskrifterne.

Eddie Howe vendte sig under kampen om og forventede at se et medlem af sit trænerteam, men blev i stedet mødt af et ukendt ansigt. Efter kampen indrømmede Howe, at han blev taget på sengen af episoden.

Og efter kampen lægger han heller ikke skjul på, at han blev taget på sengen.

Det gør han i et hudløst ærligt interview med det britiske medie BT Sport:

“Ja, det var virkelig overraskende. Jeg koncentrerede mig om kampen, og så er det sidste, jeg forventede, at blive skubbet”, fortæller Eddie Howe, der desuden benytter lejligheden til og fortælle, at han frygtede for sin sikkerhed i forbindelse med den voldsomme konfrontation.

Howe gik yderligere ind i hændelsen og påpegede, at man måske igen skal se på sikkerheden på stadion, hvis man vil undgå lignende situationer:

“Jeg er ikke sikker på, om han skubbede mig”, sagde han og fortsatte:

“Han konfronterede mig, sagde noget, jeg ikke kan gentage, og blev derefter ført væk. Øjeblikke som dette får en virkelig til og tænke, at sikkerheden er afgørende, og vi skal være opmærksomme”.

Tilhængeren blev hurtigt ført væk af vagterne, før der kunne ske noget alvorligt, mens medlemmer af Newcastle-bænken råbte efter ham.

Chokket skal hurtigt rystes af sig, for inden længe tager holdet hul på de sidste afgørende kampe, hvor Brighton, Leicester og Chelsea venter.