Den evigt populære TV2-profils dækning af cykling synger på sidste vers, for i stedet at tage hul på fuldtidskommentering af fodbold.

Den efterhånden noget rutinerede TV2-kommentator Thomas Kristensen vinker farvel til TV2s Tour de France-dækning, som han ellers har været en fast bestanddel af i 18 år.

For hele Danmarks Thomas Kristensen skal nemlig tørne endnu mere ud som fodboldkommentator.

Og det er da heller ikke længe siden, at Thomas Kristensens håndboldeventyr lakkede mod enden.

Men nu løfter han så sløret for, at det også er slut med dækningen af verdens største cykelløb.

Han skal i stedet fortsætte med at gøre god figur som fodboldkommentator.

Men han lægger dog ikke skjul på, at det selvfølgelig er vemodigt og tage afsted med Tour de France, men han understreger sort på hvidt, at fodbolden er så tungt og stort et stofområde, at det er klogest at holde fingrene fra andet og i stedet udelukkende fokusere på fodbolden:

“Selvfølgelig er det vemodigt, for det har været en fantastisk rejse. Men det er også noget, jeg gør med glæde og stolthed. Jeg har vidst det i et stykke tid, og det er en del af den turnaround, som jeg laver i mit arbejdsliv nu. Fodbolden er så tungt og stort et stofområde, at hvis du vil dedikere dig til den, så er det klogest at holde fingrene fra det andet”, fortæller han til B.T.

Han benytter samtidig lejligheden til og afsløre, at han siden han begyndte som lokal radio-dreng har ønsket at beskæftige sig med at være fuldtidsfodboldkommentator.