Tottenham-manager Ange Postecoglou mistede tålmodigheden med en fan, der ønskede, at Spurs skulle tabe, så rivalerne fra Arsenal ikke kunne vinde Premier League.

Dette skete i kølvandet på Tottenhams 0-2 nederlag til Manchester City i Premier League.

Det var en aften præget af blandede følelser for Tottenham-fansene. Selvom holdet led et nederlag, var der mange fans, der fandt glæde i, at Arsenals chancer for at vinde Premier League blev mindsket betydeligt inden den sidste spillerunde.

Det skriver Daily Mail og TEAMtalk.

Ange Postecoglou var dog langt fra tilfreds med denne reaktion. Han var tydeligt rasende og konfronterede en af Tottenham-fansene i kampens sidste minutter.

En video, der nu cirkulerer på de sociale medier, viser manageren vende sig om for at give en fan en skarp reprimande. Ifølge kilderne havde denne fan gentagne gange givet udtryk for, at Tottenham burde tabe kampen med vilje, så Arsenal ikke kunne tage mesterskabet.

Dette nederlag betyder også, at Tottenham nu ikke længere har mulighed for at kvalificere sig til Champions League, hvilket tilføjer yderligere frustration til en allerede vanskelig sæson for klubben og dens tilhængere.

Reaktionerne på sociale medier og debatfora har været blandede. Nogle brugere støtter Postecoglous reaktion, mens andre finder det uheldigt, at fansene har en så negativ indstilling. En bruger kommenterede: “Det er da kun fint. Hans mål er at vinde alle de kampe han går ind til, så når der (angiveligt) sidder en tosse og ytrer sig om de skal tabe, så forstår jeg udmærket hans reaktion.”

En anden tilføjede: “Sgu da også tosset, at man betaler dyre domme for at se en kamp, hvor man sidder helt tavs og håber på nederlag, i stedet for at støtte spillerne. Som spiller ville jeg være enormt skuffet.”