I 2015/16-sæsonen udgjorde han halvdelen af et af Premier Leagues bedste back-par, da Tottenham forsøgte at snuppe det engelske mesterskab foran Leicester.

I dag er hans situation dog en helt anden. Den 30-årige Danny Rose er så langt ude i kulden hos José Mourinho, at klubben vil betale ham for at smutte, før hans kontrakt udløber til sommer.

Han har været en stor profil for Tottenham, siden han slog igennem i 2013/14-sæsonen. I flere sæsoner har han været blandt de bedste venstrebacks i ligaen. Desuden har han spillet 29 landskampe for England.

De seneste sæsoner har dog ikke været helt så positive. De har nemlig budt på manglende spilletid, udlejning til Newcastle, skænderi med Mourinho samt lidt for ærlige interviews med pressen.

Derfor er det næppe overraskende, at han ikke er at finde på truplisten, som Tottenham tirsdag sendte til Premier League. Derfor kan han ikke spille for klubben frem til januar-registreringen åbner.

Ikke nok med det, så er Danny Rose heller ikke en del af Europa League-truppen. Faktisk træner han ikke engang sammen med resten af førsteholdsspillerne.

Hiver en flot hyre

På trods af, at han er frosset ude, hiver han fortsat en flot hyre på omtrent 570.000 kroner om ugen. Bliver han i Tottenham frem til hans kontrakt udløber, vil han koste den engelske klub næsten 20 millioner kroner.

Derfor har de intersse i at afbryde samarbejdet otte måneder før tid. Det er dog ikke sikkert, at Rose selv har interesse i dette.

Én ting er i hvert fald sikkert; cheftræner José Mourinho kommer ikke til at stå i vejen for, at den 30-årige Danny Rose forlader klubben før tiden.