Pierre-Emerick Aubameyang kan potentielt set snart være fortid i Arsenal. I hvert fald er Newcastle interesserede i at hente ham.

Nyrige Newcastle er interesserede i at bringe Pierre-Emerick Aubameyang til klubben på en lejeaftale. Inkluderet i aftalen skulle der efter sigende være en købsoption på 20 millioner pund. Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil betale 21-årig eftertragtet angribers frikøbsklausul i januar

Nedrykningstruede Magpies har henvendt sig til Gunners, da de ønsker at leje den 32-årige angriber resten af sæsonen. Desuden vil de have en købsoption i aftalen, så de kan købe ham permanent til sommer.

Aubameyangs dage i Arsenal ser ud til at være ved sin ende, efter han sidste måned blev frataget sit anførerskab af Mikel Arteta. Det skete angiveligt efter et brud på de disciplinære regler i klubben.

Gabon-stjernen, der for tiden er med sit landshold til Africa Cup of Nations, er blevet bortvist fra førsteholdet, og har ikke været en del af truppen siden 2-1-nederlaget til Everton den 6. december.

Det virker derfor også usandsynligt, at Aubameyang kommer til at spille for Arsenal i dag. Derfor kan han potentielt blive det første indkøb af de nye ejere af Newcastle.

Mange ser deres transferaktivitet i det kommende transfervindue som afgørende for deres chancer for at forblive i Premier League.

Desuden er der især behov for forstærkninger i den offensive del af banen. Både Callum Wilson og Allan Saint-Maximin blev nemlig ramt af skader i deres seneste kamp mod Manchester United, hvor de også sikrede sig et enkelt point.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil købe Ter Stegen: Så meget vil de betale

Det vides ikke, om Arsenal vil være tilfredse med en lejeaftale, der løber resten af sæsonen samt en købsoption på 20 millioner pund (176 millioner kroner). Det kan kun tiden vise.