Jesse Lingard har i lang tid været rygtet væk fra Manchester United. I denne sammenhæng har han også været sat i forbindelse med flere forskellige klubber. Nu skal Sheffield United angiveligt har meldt sig ind i kampen med et konkret tilbud til den 28-årige Lingard.

LÆS OGSÅ: United-forsvarer har indgået aftale med klub: Udskyder sit exit

“Hvis du skifter til os, så kan du rykke videre til en større klub til sommer,” skulle deres tilbud til Jesse Lingard angiveligt være. Det skriver det britiske medie Daily Mirror.

Det er ikke først i dette transfervindue, at rygterne om Jesse Lingards afgang er startet. Som tidligere angivet, har han i lang tid været rygtet som en spiller, der er fortid hos De Røde Djævle.

Årsagen til, at han ønsker at søge nye græsgange er, at han ikke er tilfreds med den mængde spilletid, han får under Ole Gunnar Solskjær. Og det har de fleste sandsynligvis forståelse for, da det ikke er blevet til mange minutter i denne sæson.

Skal det være i dette transfervindue, at han skifter Old Trafford ud med en ny hjemmebane, skal en beslutning dog snart tages. Der er nemlig ikke lang tid til, at transfervinduet lukker i.

LÆS OGSÅ: West Ham sænker prisen på Rice: United og storklubberne er klar til at betale

Tilsyneladende har han fået flere tilbud, men spørgsmålet er, om nogle af disse tilbud tiltaler den nuværende Manchester United-spiller. Hans nuværende kontrakt med De Røde Djævle løber frem til sommeren 2022, efter at være blevet forlænget med et år, takket være en option i hans kontrakt.