Jonas Wind, den danske angriber, har i denne sæson vist sig som en sand målmaskine for VfL Wolfsburg i Bundesligaen.

Med sine ni mål og tre assists har han været involveret i 67 procent af Wolfsburgs ligamål. Denne præstation har ikke gået ubemærket hen, og nu sværmer flere Premier League-klubber om danskeren.

Wind, der kom til Wolfsburg fra FC København i januar sidste år, nærmer sig sit toårsjubilæum i klubben. Hans evne til både at score og assistere har gjort ham til en central figur på holdet. Thomas Hiete, der dækker Wolfsburg tæt for Kicker, spår dog, at Wind ikke vil blive solgt i dette transfervindue, men et salg til sommeren er sandsynligt.

Wolfsburgs strategi er at købe unge spillere, udvikle dem, og sælge dem videre for en god pris, som det var tilfældet med Micky van de Ven og Felix Nmecha.

Hiete beskriver Wind som en ekstremt vigtig spiller for Wolfsburg og roser hans intelligens på banen. Selvom han ikke er den hurtigste spiller, er hans styrke på bolden og evnen til at spille både som tier og nier bemærkelsesværdig.

Han er anerkendt i Tyskland for sine præstationer, både i klubben og på landsholdet, selvom han endnu ikke er en stjerne i Bundesligaen på grund af Wolfsburgs mindre profil.

Wolfsburg selv har haft en udfordrende sæson og ligger nummer 11 i Bundesligaen. Klubben har kun vundet én af de sidste otte kampe.