Cody Gakpo er et stort transfermål for Manchester United. De håber at kunne hente den hollandske profil allerede i januar.

Manchester United har et stort ønske om at hente Cody Gakpo i januar. PSV er dog ikke meget for at slippe ham, hvorfor de har skruet godt op for prisen.

LÆS OGSÅ: Real Madrid vil afløse Carvajal med Inter-profil

Ifølge Mirror skal De Røde Djævle indstille sig på at betale op mod 50 millioner pund for ham. Det svarer til omtrent 431 millioner danske kroner.

Den hollandske stjerne har for alvor formået at skabe et navn for sig selv i denne sæson, hvor han har leveret 13 mål og 17 oplæg i 24 kampe for PSV.

Ikke nok med det, så har han også imponeret under VM i Qatar. Her har han spillet en stor rolle i, at det hollandske landshold har sikret sig en plads i kvartfinalen.

Gakpo har længe været på radaren i United, men efter at have ophævet Cristiano Ronaldos kontrakt, har de skruet op for interessen, da de mangler kandidater til offensiven.

LÆS OGSÅ: To italienske klubber viser interesse for Kessié

Derfor har United-træner Erik ten Hag et stort ønske om at hente ham i januar – og klubbens ledelse skulle være klar til at betale en stor sum penge for ham.