Chelsea er efter sigende meget interesserede i at skrive kontrakt med den talentfulde Monaco-midtbanespiller Aurelien Tchouameni til sommer.

LÆS OGSÅ: Premier League-giganter fast besluttede på at signe Harry Kane til sommer

Den 21-årige midtbanespiller er blevet kædet sammen med Chelsea ifølge Goal, som beskriver ham som et ‘monster’ på midtbanen. Det er en beskrivelse, de bruger, da han på det seneste har klaret sig imponerende godt i Ligue 1.

Det kan vise sig at være en forstærkning, der er brug for i Chelsea, hvor midtbanespillere såsom Jorginho og Matero Kovacic måske ikke er helt så energiske og hårdtarbejdende som en spiller som N’Golo Kante.

Hvis det er muligt for Chelsea at hente en lignende spiller i form af Tchouameni, kan det vise sig at være en fordel for Thomas Tuchel, der ønsker at forbedre sin trup forud for den næste sæson.

Goal skriver, at den blot 21-årige franske midtbanespiller potentielt kan forlade Monaco til sommer, men det vil dog kræve, at Chelsea er villig til at diske op med 34 millioner pund (290 millioner kroner). Han er dog et stort talent, hvorfor det kan vise sig at være et rigtig godt køb.

LÆS OGSÅ: Medie: Beckham vil hente loyal Real Madrid-spiller til MLS

Tuchel har gjort et godt stykke arbejde med Chelsea i denne sæson, som han har formået at føre hele vejen til CL-finalen. Alligevel ved han dog, at truppen skal styrkes, hvis de skal kunne konkurrere om PL-titlen næste år.