Paris Saint-Germain er ivrige efter at holde på Kylian Mbappé, og har nu tilbudt ham en kontrakt med en årsløn på 50 mio. euro.

Den 23-årige er i de sidste måneder af sin kontrakt med Paris-klubben, og bliver fortsat kædet sammen med et potentielt sommerskifte til Real Madrid.

LÆS OGSÅ: For dyr: United dropper Napoli-profil

Mbappé udtalte for nylig, at han ikke har truffet en beslutning om sin fremtid, men han antydede dog, at han kunne være åben for at blive, da han ønsker at overgå Edison Cavani som klubbens topscorer.

Nu melder Le Parisien, at PSG har tilbudt ham en ny toårig kontrakt med en gigantisk løn på 50 mio. euro om året. Det er en årsløn på intet mindre end 372 mio. kr., hvilket bliver til en ugeløn på 7 mio. kr.

Derudover lyder det, at der også er en potentiel ansættelsesbonus på 100 mio. euro (743 mio. kr.) på bordet. Det vidner om, at PSG er meget desperate efter at undgå at miste Mbappé på en fri transfer til sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Klub vil hente Sergio Ramos til sommer

I PSG’s seneste opgør mod Saint-Etienne var Mbappé vigtig for Paris-klubben, da han scorede sit 155. og 156. mål for klubben. Det betyder, at han nu har scoret lige så mange mål for PSG, som Zlatan Ibrahimovic nåede at gøre.