Den belgiske højreback fortæller, at han gerne vil spille for en topklub i England, men han har angiveligt fået tilbud fra flere lande. 

Thomas Meuniers fremtid i PSG synes usikker. Den 27-årige belgiske landsholdsspiller har spillet 99 kampe for de franske mestre, siden han kom til klubben fra Club Brügge i 2016, men forhandlingerne om en ny kontrakt ser ud til at være skrinlagt. Hans nuværende kontrakt udløber i 2020. 

I et interview med L’Avenir bekræfter højrebacken, at der har været interesse i ham fra engelske klubber. 

”Det er korrekt, men ikke kun derfra. Det er fra flere steder. Selv fra Kina og Mellemøsten,” siger Meunier ifølge Goal. 

Thomas Meunier fortæller, at han aldrig har lagt skjul på sin interesse i at spille i engelsk fodbold. Meunier har haft en blandet sæson i PSG, men han håber alligevel på, at han kan blive enig med klubben om en kontraktforlængelse. 

”Diskussionen med ledelsen hænger lidt. Jeg har forståelse for, at der har været andre vigtige ting at tage sig af med holdet, men siden intet er sket i min sag, fremstår budskabet klart. Det vil irritere mig, hvis det ender sådan, uden at få chancen for at slutte smukt af i klubben,” siger belgieren. 

”Det er sandt, at jeg har haft en hård sæson. Men jeg har været med til at sikre os mesterskabet, og det er jeg glad for. Selvom jeg kun var med i fire-fem kampe i 2019, har mine stats – offensivt og defensivt, været blandt de bedste blandt holdets forsvarsspillere. Jeg udviklede mig i sidste sæson, men det har været på samme niveau i år.”

Med fiaskoen i 1/8-delsfinalen i Champions League mod Manchester United er der – på trods af endnu en fransk ligatitel – brug for forstærkninger til PSG i næste sæson, mener Thomas Meunier. 

”Der er mange unge og talentfulde spillere på holdet, som måske ikke har nok erfaring endnu. Da træneren kom til i begyndelsen af sæsonen, udtrykte han ønske om forstærkninger på bestemte positioner, som han ikke fik. De seneste resultater har vist, at han havde ret.”