Raheem Sterling har udtalt sig til Chelsea-fansene efter en begivenhedsrig kamp mod Leicester City.

Chelsea kom videre til FA Cuppens semifinaler (se lodtrækningen til semifinalerne her), men for Sterling var det en dag med blandede følelser.

Chelsea-angriberen blev i første halvleg nedlagt i straffesparksfeltet, og påtog sig ansvaret for at sparke straffesparket foran den normalt udpegede straffesparksskytte, Cole Palmer.

Sterling, 29, forsøgte at placere bolden midt i målet, men hans skud gik til højre for målmanden og blev nemt reddet af Leicesters keeper, Jakub Stolarczyk.

Den engelske landsholdsspiller missede også en en-mod-en chance senere i halvlegen, men bidrog dog til Palmers mål før pausen, hvilket gav Chelsea en 2-0 føring. Efter at have mistet forspringet i anden halvleg, blev Sterling kritiseret for at sende et frispark over mål fra kanten af straffesparksfeltet.

Chelsea-fansene råbte på, at Mauricio Pochettino skulle skifte ham ud, og angriberen blev efterfølgende udskiftet under blandede reaktioner fra tilskuerne.

Sterling adresserede Chelsea-fansene på sociale medier efter kampen med ordene: “På vej til Wembley. Til alle Chelsea-fans, undskyld for det brændte straffespark. Jeg kommer tilbage 10 gange stærkere for at hjælpe holdet med at vinde og fortsætte med at kæmpe for klubben hver eneste dag. Lad os gøre det, Blues.”

Sterling har haft svært ved at finde formen i de seneste uger og blev udeladt fra den seneste engelske landsholdstrup.

Chelsea-træner Mauricio Pochettino forsvarede Sterlings beslutning om at tage straffesparket i sin pressekonference efter kampen. “Cole kan misse, Raheem kan misse, for mig er beslutningen taget, og selvfølgelig vil jeg altid støtte mine spilleres beslutninger på banen,” sagde Pochettino. “Det handler om at vokse og blive mere moden, og selvfølgelig er jeg altid glad, når vi tager beslutninger.”