Det var ikke en helt så nem kamp, Manchester United spillede på London Stadium, som de havde håbet på. Det ændrer dog ikke på, at De Røde Djævle havde held med at få tre point med hjem fra opgøret mod West Ham i Premier League.

West Ham både kunne og burde have været foran med enten tre eller fire mål ved halvleg. En kombination af, at de ikke fik udnyttet deres chancer godt nok, og ren og skær uheld, gik de kun til pause med en føring på 1-0.

Det var dog kun et spørgsmål om tid, før Manchester United fik bragt sig tilbage i kampen, og med mål fra både Paul Pogba, Mason Greenwood og Marcus Rashford, lykkedes det at sikre tre tiltrængte point til pointkontoen i Premier League.

På trods af, at de endte med at vinde kampen, var det dog tydeligt at mærke på Marcus Rashford efter kampen, at han ikke var helt tilfreds med præstationen. Da han efter kampen snakkede med Sky Sports gav han udtryk for, hvor de kan forbedre sig.

I denne forbindelse lagde han rigtig meget vægt på, at de skal blive bedre til at undgå, at modstanderholdet får lov til at score det første mål. Du kan se interviewet med Sky Sports herunder: