Marcus Rashford har udsendt en dybfølt undskyldning på de sociale medier, efter Manchester United blev udmyget i 6-1-nederlag til Tottenham.

United så ellers ud til at være på vej til sejr, da Bruno Fernandes scorede på et straffespark i andet minut på Old Trafford.

De kapitulerede dog efter, at Anthony Martial fik et kontroversielt rødt kort, da de var bagud 2-1, og Tottenham sendte hele fire bolde mere i kasse, uden et svar fra United.

Ole Gunnar Solskjærs hold har nu tabt to ud af deres tre første Premier League-kampe, hvorfor de er at finde på en 16. plads med ni point op til Everton, der ligger i front.

Indtil videre har de kun hentet én højt profileret spiller til klubben i form af Donny van de Beek. Selvom både Alex Telles og Edinson Cavani forventes at skrive under før mandagens transferdeadline, er det alligevel en bekymrende start på sæsonen.

Undskylder på Twitter

Rashford, der insisterer på, at han normalt ville holde sig fra de sociale medier efter et sådant resultat, mener at deres fans fortjener en undskyldning.

“Først og fremmest er jeg en United-fan,” skriver han på Twitter. “Dette er min klub. Jeg er så stolt af at bære denne trøje, men der er ingen undskyldninger.”

“Det er bare ikke godt nok. Og til hver eneste fan rundt omkring i verden, der tændte for kampen i dag: Jeg er så ked af det.”

“I fortjener så meget mere end det. Jeg ville have holdt mig væk fra sociale medier her til aften, men I fortjener at høre fra mig i både gode og dårlige tider. Jeg gemmer mig ikke.”

“Jeg har det forfærdeligt, men jeg lover jer, at vi vil gøre det bedre.”

Med den internationale pause efter nederlaget, skal United vente til 17. oktober indtil deres næste kamp, hvor de tørner sammen med Newcastle.

Her får både Marcus Rashford og Ole Gunnar Solskjær chancen for at komme tilbage fra et meget skuffende resultat i gårsdagens kamp.