Danmarks fodboldlandshold sikrede sig en førsteplads i deres kvalifikationsgruppe efter en sejr på 2-1 over Slovenien i fredags.

En sejr, der blev opnået uden to af holdets profiler fra Manchester United, Rasmus Højlund og Christian Eriksen, som begge var skadet. De pådrog sig skader i en Premier League-kamp mod Luton lige inden landsholdspausen.

Mod Nordirland kunne de to United-spillere have pyntet på et svagt landshold og ringe præstation.

Der er dog opmuntrende nyheder om Rasmus Højlund.

Manchester Evening News rapporterer, at Højlund muligvis kan vende tilbage til kamp for United i deres kommende kamp mod Everton på søndag.

Der er dog en chance for, at hans comeback kan blive udskudt til den efterfølgende kamp. “Selvom skaden ikke betragtes som alvorlig, er han i et kapløb med tiden for at blive klar til denne weekend,” meddeler avisen.

Christian Eriksen, derimod, kæmper med en knæskade og forventes først at være spilleklar igen i december. “Desværre er Eriksens situation mere bekymrende, da United har bekræftet, at han vil være ude i cirka en måned,” tilføjer Manchester-mediet.

Med en hurtig tilbagevenden til grønsværen kan Højlund få rettet op på de skrækkelige statistikker, som han lige i øjeblikket render rundt med i Premier League.

Det er dog ikke på alle parametre, at Højlund fejler. Det kan du læse om her.