På den legendariske Anfield var scenen sat for et brag af en Premier League-kamp, hvor Manchester United med danske Rasmus Højlund i spidsen gæstede Liverpool. Kampen, der endte målløs, var en intens affære, hvor Højlund var tæt på at blive matchvinder.

Liverpool, som tidligere havde uddelt en 7-0 lussing til United, var favoritter, men denne søndag formåede de ikke at omsætte deres dominans til mål. Manchester United, med Højlund fra start, viste defensiv styrke og holdt Liverpool fra fadet.

I kampens indledning var det Liverpools Darwin Nunez, der var tæt på at bringe hjemmeholdet foran. Efter et hovedstød og lidt fumleri fra Uniteds målmand, Andre Onana, endte bolden hos Mohamed Salah, hvis skud blev blokeret. Første halvleg var præget af Liverpool-overtag, men uden scoringer.

Anden halvleg fortsatte i samme spor med Liverpool som det dominerende hold. Efter lidt over en time var de igen tæt på at score, men Trent Alexander-Arnolds skud gled forbi stolpen.

Kort efter var det United og Højlund, der var tæt på at slå til. Efter et godt samspil med Antony og Scott McTominay, fik Højlund en god mulighed i feltet, men hans skud blev reddet af Liverpools målmand, Alisson.

Kampens slutning bød på drama. Liverpool pressede på for en scoring, og med fem minutter igen appellerede de for et straffespark, da Luke Shaw rørte bolden med hånden i eget felt.

Efter VAR-tjek fortsatte spillet dog uden straffespark. Til sidst fik Uniteds Diogo Dalot et rødt kort efter to gule for brok over et indkast, men udvisningen ændrede ikke kampens udfald.

Resultatet, 0-0, betød, at Liverpool ikke kunne tilbageerobre førstepladsen i Premier League, men forblev nummer to, et point efter Arsenal. Manchester United ligger på syvendepladsen, seks point fra top fire.

Se Højlunds chance her