I søndagens spændende Premier League-opgør på Villa Park, var det Manchester United, der trak det længste strå med en sejr på 2-1 over Aston Villa.

Rasmus Højlund fortsatte sin målform og Scott McTominay blev nok engang afgørende for, at United kunne sikre sig de tre point.

Rasmus Højlund bragte Manchester United i front allerede efter 17 minutters spil. Perfekt placeret efter et hjørnespark, sendte han bolden i nettet med en selvsikker angribers sikkerhed.

Du kan se målet ved at klikke her.

På trods af Christian Eriksens plads på bænken, manglede United ikke offensive kvaliteter.

Aston Villa svarede igen og skabte flere chancer, men manglede præcision i afslutningerne.

Efter pausen intensiverede hjemmeholdet presset, og Douglas Luiz’ mål midt i anden halvleg var fortjent efter spil og chancer.

Dette satte scenen for en intens afslutning, hvor begge hold jagtede sejren.

Ind kom Scott McTominay, som med et hovedstød efter 85 minutters spil igen sendte United foran. Aston Villa forsøgte at svare igen, men Uniteds forsvar stod imod og sikrede en vigtig sejr på udebane.