Manchester Uniteds danske stjerne, Rasmus Højlund, gik på de sociale medier for at udtrykke sine tanker efter Liverpools overraskende 3-0-nederlag til Atalanta i Europa League.

Efter kampen, der fandt sted på Anfield, delte Højlund et opslag fra Atalanta på sin Instagram-historie med billedteksten “Mola mia”.

Dette udtryk fremhæver den unge angribers følelsesmæssige bånd til den italienske klub, hvor han tidligere har haft stor succes.

Fra Atalanta til Old Trafford

Højlund, der tidligere spillede for Atalanta, havde en imponerende rekord med 10 mål i 34 kampe på tværs af alle kampe. Hans præstationer i Italien førte til en transfer til Manchester United sidste sommer for en transfersum på hele 72 millioner pund.

Til trods for skiftet til Premier League holder Højlund stadig øje med sin gamle klub, hvilket hans seneste sociale medieaktivitet vidner om.

Reaktionen kommer efter en kamp, hvor Liverpool blev kritiseret for deres præstation, og manager Jürgen Klopp åbent indrømmede, at holdet “fortjente at tabe”. Liverpool står nu over for en vanskelig opgave i returkampen i Italien, hvor de skal forsøge at vende et tre-måls nederlag.