Real Madrid står over for en spændende sommer, da de sigter mod at styrke deres forsvar med tilføjelsen af Bayern Münchens Alphonso Davies.

Davies er 23-årig og canadisk venstreback, der allerede har lavet en mundtlig aftale med den spanske klub.

Transferen, som enten vil finde sted denne sommer eller i 2025, når Davies’ kontrakt med Bundesliga-mestrene udløber, afhænger nu af forhandlingerne om en mulig transfersum mellem de to klubber.

Real Madrid er fast besluttede på ikke at betale, hvad de betegner som “vanvittige penge” for Davies, især da han nærmer sig det sidste år af sin kontrakt.

Den italienske transferguru Fabrizio Romano understreger, at Real Madrid længe har været Davies’ foretrukne destination, og at personlige vilkår ikke vil udgøre et problem. Udfordringen ligger i Bayern Münchens pris for deres venstreback.

Det skriver Madrid Universal.

Bayern München forsøger at binde Davies til en ny kontrakt indtil maj eller juni. Skulle den canadiske spiller, der efterspørger en årsløn på omkring 150 millioner danske kroner, afvise at underskrive en ny aftale, vil den tyske klub blive nødt til at sælge ham for at undgå at miste ham gratis næste år.

I dette scenarie står Real Madrid klar til at overtage Davies, men klubben er ikke villig til at sprænge deres budget.