Real Madrid har angiveligt lovet Kylian Mbappé, at de vil signere både Alphonso Davies og Leny Yoro til sommer, for at styrke holdet yderligere.

Denne nyhed kommer som en del af en større plan, hvor den spanske klub længe har haft et godt øje til den franske angriber, der siden 2018 har været tro mod Paris Saint-Germain efter sit skifte fra Monaco.

Siden skiftet til PSG har Mbappé optrådt 297 gange for klubben, scoret 250 mål og leveret 106 assists. Trods en imponerende sæson med 38 mål og otte assists, har PSG begyndt at forberede sig på livet uden deres stjerne, hvilket har resulteret i, at Mbappé nogle gange er startet på bænken eller er blevet taget ud under kampe.

Det står klart, at han vil forlade klubben til sommer, efter han har besluttet ikke at forny sin kontrakt.

Mbappé selv har for nylig udtalt, at hans fremtid endnu ikke er afgjort. “Jeg har stadig ikke annonceret noget om min fremtid, fordi jeg intet har at annoncere. Jeg har altid sagt, at når jeg har noget at annoncere, vil jeg gøre det som en mand,” sagde han.

Det skriver TEAMtalk.

Real Madrids plan inkluderer ikke kun Mbappé, men også to yderligere stjernespillere. Defensa Central rapporterer, at klubbens to hovedmål udover Mbappé er Bayern Münchens venstreback Davies og Lille forsvarsspiller Yoro.

Davies skulle allerede have indgået en aftale om sin fremtid hos Real, men der skal stadig forhandles en overgangssum med Bayern München.

Yoro, på den anden side, kunne koste omkring 379 millioner danske kroner, mens Davies er vurderet til 446 millioner danske kroner ifølge Transfermarkt.

Begge spilleres kontrakter udløber ved udgangen af 2024/25-sæsonen, hvilket potentielt kunne sænke deres prisskilte.