Chelsea har ikke haft den store succes på det seneste. De har kun vundet en enkelt kamp i de seneste seks ligakampe, hvorfor der spekuleres i, om klubejer Roman Abramovich kan finde på at smide Frank Lampard på porten.

LÆS OGSÅ: Rivaldo: “Koeman fortjener at blive rost og respekteret”

Forud for lørdagens kamp mod Fulham, er Chelsea at finde på en niendeplads i Premier League-tabellen. Tidligere på ugen skrev Sky Sports, at Abramovich overvejer at hente den tidligere Chelsea-træner Avram Grant ind som assistent. Formålet er, at han skal hjælpe den hårdt pressede Lampard.

Christian Falk, der er fodboldredaktør hos tyske Sport BILD, er dog gået et skridt videre. Han har nemlig rapporteret, at det faktisk er i overvejelserne hos Chelsea at erstatte Frank Lampard med Avram Grant. I så fald vil han blive ansat som midlertidig cheftræner i resten af denne sæson.

Ifølge Falk er det planen, at de efter denne sæson vil hente Thomas Tuchel ind som permanent cheftræner til sommer. Den tyske træner, der tidligere har stået i spidsen for Dortmund, blev kort inden nytår fyret i den franske storklub Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Medie: Dansk talent på vej til Juventus

Avram Grant, der også er en nær ven af Roman Abramovich, blev i 2007/08-sæsonen ansat som cheftræner i Chelsea. Det vil også sige, at han tog over, efter at José Mourinho blev fyret i september 2007. Det var dog en kort affære, da han stoppede som cheftræner allerede i maj 2008.