Erling Haaland har endnu engang skrevet sig ind i fodboldhistorien.

I aftenens Premier League kamp mellem Manchester City og Liverpool, viste Haaland sin klasse ved at score sit 50. mål i Premier League.

De 50 mål blev nået på blot 48 kampe, hvilket er 17 kampe færre end den tidligere rekordholder, Andrew Cole, der nåede milepælen på 65 kampe.

Det er ikke den eneste rekord, som den norske angriber har opnået i Premier League.

Han er også den hurtigste spiller til at nå tre hattricks i Premier League (8 kampe, næsthurtigst er 48 kampe). Han er den spiller, der har scoret flest mål inden nytår i en Premier League-sæson (21). Han har scoret flest mål i alle turneringer af en Premier League-spiller (49). Ligesom flest mål i Premier League i sin debutsæson (33).

Kampen, der fandt sted på Manchester Citys hjemmebane, Etihad Stadium, endte med et 1-1 resultat. Haalands scoring bragte City foran, men Liverpool formåede at udligne i anden halvleg.

Haaland, der kun er 23 år gammel, har i en meget tidlig alder cementeret sin position som en af de mest bedste angribere i moderne fodbold, og med de mange rekorder er det sikkert at sige, at han allerede skriver sig ind i historien som en af de største nogensinde.

Haalands mål kom efter en hurtig vending og et præcist skud, der sendte bolden ind ved fjerneste stolpe.

Kampens resultat efterlader Manchester City og Liverpool i toppen af Premier League, men med Arsenal lige i hælene.