Den brasilianske legende Rivaldo er blandt dem, der mener, at den brasilianske Gabriel Veron går en stor fremtid i møde. Det er selvfølgelig mange, der mener, hvilket er årsagen til, at han er eftertragtet i flere store klubber i Europa.

LÆS OGSÅ: United og Arsenal endte i pointdeling: Solskjær er tilfreds

Inden for de seneste par uger er han blevet kædet sammen med både Manchester City og Manchester United. Og i denne forbindelse har Rivaldo noget, han gerne vil sige.

Den tidligere brasilianske fodboldspiller, mener nemlig, at Veron vil være bedst stillet ved at tage til Manchester City, frem for at tage til Manchester United. Det kræver dog naturligvis, at han får et reelt bud fra klubben fra Etihad Stadium.

"Der er stærke rygter om United og City, og den klub, der vinder ræset om Veron, vil få en meget spændende spiller," lød det fra Rivaldo ifølge Goal, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Messis kontrakt er lækket: Barcelona vil foretage juridisk handlinger

"Hvis han har valget mellem de to klubber, så ville jeg opfordre ham til at vælge City. Det er en meget stabil klub og har et fantastisk taktisk setup under Guardiola," sagde den brasilianske legende også.