Den tidligere Arsenal-stjerne mener, at hans landsmand er et godt bud på en kommende manager i Chelsea. Hvis ellers klubben siger farvel til Sarri.

Først og fremmest understreger Robert Pires, at han mener, at Chelsea behandler sine trænere på en mystisk måde.

”Sarri er en god træner, som gjorde godt med Napoli, men det er svært at se ham i Chelsea i næste sæson. Spillerne lader til at have meget magt i klubben, og det ser han ud til at have svært ved at overkomme – ligesom andre trænere i klubben før ham,” som den tidligere kantspiller hos Arsenal siger i et interview med bwin. 

”Jeg tror, at Zinedine Zidane vil være en god ansættelse for Chelsea. Han vil forlange spillernes respekt og være i stand til at kontrollere omklædningsrummet som et resultat af alt, hvad han har opnået, både som spiller og som træner. Han er en vinder og en kriger. Han har haft stor succes i Champions League, hvilket er meget attraktivt for Chelseas klubejer. Det vil være godt nyt for Premier League, hvis Zidane flyttede til England,” mener Pires. 

I samme interview kom franskmanden ind på sit syn på en anden landsmand, PSG’s unge angriber, Kylian Mbappe, som Pires har kæmpe forventninger til, som Goal skriver. 

”Jeg tror, at Mbappe kommer til at vinde Den Gyldne Bold. Det kan der ikke være tvivl om. Han er fodboldens næste store stjerne og kan nå op på samme niveau som Messi og Ronaldo. Det er et spørgsmål om, hvornår han vinder Den Gyldne Bold, ikke om han gør. Han (Mbappe) er meget stabil i sine præstationer og er aldrig skadet. Han præsterer altid, i den franske liga, i Champions League og på landsholdet. Måske har han brug for mere anerkendelse i Ligue 1, så han bliver lige så værdsat, som han burde i kraft i sine præstationer.”