Real Madrid har gennemgået en markant omstrukturering, især i angrebet, efter Karim Benzemas afgang sidste sommer. Jude Bellingham er blevet placeret som en fremskudt 10’er, mens træner Carlo Ancelotti har indført en to-mands angrebsformation. Denne taktiske ændring har krævet, at spillere som Rodrygo Goes har måttet tilpasse sig nye roller.

Rodrygo, som normalt spiller på kanten, har nu skullet vænne sig til en midtbanespiller. Det har været en udfordring for ham at spille som sekundær angriber, men han er villig til at gøre alt for holdets bedste.

“Det var meget svært for mig at tilpasse mig den nye rolle. Jeg har altid sagt, at jeg godt kan lide at spille inde, men på en anden måde, ikke som en 9’er. Men jeg gør altid alt for holdet, og hvis de havde brug for mig mere centralt, ville jeg tilpasse mig,” udtalte Rodrygo til DAZN.

Det skriver Madrid Universal.

Rodrygo ser optimistisk på udsigten til Kylian Mbappes ankomst til Real Madrid. Den brasilianske spiller mener, at verdensklasse spillere altid bør spille sammen.

Ud over sine tanker om Mbappe, udtrykte Rodrygo også sin store respekt og beundring for Luka Modric. De to spillere deler et tæt bånd og kalder ofte hinanden for far og søn. “Luka Modric er den, der har lært mig mest. Jeg har en særlig kærlighed til ham, han har altid hjulpet mig meget og lært mig mange ting. Vi er altid ved hinandens side, fordi han er nummer 10, og jeg er nummer 11, og vi snakker altid sammen. Vi joker altid, som far og søn,” bemærkede Rodrygo.

Modric har haft en stor indflydelse på Rodrygos udvikling i Real Madrid, og deres forhold er et eksempel på, hvordan erfarne spillere kan vejlede yngre talenter til at nå deres fulde potentiale.

Rodrygo er klar til at tilpasse sig yderligere for holdets skyld og ser frem til at spille sammen med Mbappe, hvis transfer til Real Madrid bliver en realitet.