Cristiano Ronaldo fortsætter med at imponere fodboldverdenen, denne gang ved at score to frisparksmål inden for ti minutter i en kamp for Al-Nassr mod Abha i den saudiarabiske Premier League.

Den portugisiske stjerne viste endnu engang sin klasse på banen, hvilket bidrog til Al-Nassrs overlegne 5-0 føring ved pausen.

Ronaldo, som nu er 39 år gammel, har ikke vist tegn på at sænke farten. Hans præstationer på banen har været intet mindre end sensationelle, hvilket blev bevist i hans seneste kamp, hvor han ikke alene scorede to fantastiske frisparksmål, men også fuldendte sit 65. hattrick i karrieren. Dette hattrick markerer en bemærkelsesværdig milepæl, da han nu har overgået Lionel Messi i antallet af karriere-hattricks.

Det skriver GiveMeSport.

Ronaldo’s første mål kom efter et lavt sparket frispark, der snød Abhas målmand, Ciprian Tatarusanu. Kun ti minutter senere fordoblede han sin måltotal med endnu et frispark, denne gang med et spektakulært krøllet skud fra næsten 30 meter, som efterlod Abhas målmand chanceløs.

Hans tredje mål, og dermed fuldendelsen af hattricket, var et udsøgt chip over målmanden fra kanten af straffesparksområdet.

Denne præstation kommer i kølvandet på en anden imponerende indsats, hvor Ronaldo scorede et hattrick i Al-Nassrs 5-1 sejr over Al-Tai.

Hans fortsatte dominans på scoringstavlen har hjulpet ham med at tage føringen i kampen om at blive sæsonens topscorer, nu syv mål foran Aleksandar Mitrovic, med 29 mål i 24 kampe.

Skulle han ende som topscorer, vil det være historisk, da han vil blive den første spiller til at toppe målscorerlisten i fire forskellige divisioner.